fbpx

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

Når du klikker rundt på denne hjemmeside, bliver der indsamlet oplysninger om, hvad du klikker på og hvor længe du er på de enkelte sider. Oplysningerne bruger jeg til at forbedre indholdet på i WordPress klubben, så du kan få en endnu bedre oplevelse.

Cookies

Denne hjemmeside anvender cookies, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål, som står beskrevet herover. I mine cookies er der ikke gemt personlige oplysninger og de informationer, som bliver samlet er anonyme. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Websitet bruger cookies fra tredjeparter, bl.a. Google Analytics og Facebook. Se evt. også denne liste: Hyppige tredjeparter ved digital annoncering  

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af min hjemmeside.

Hvis du besøger login-siden, indstilles en midlertidig cookie til at bestemme, om din browser accepterer cookies. Denne cookie indeholder ingen personlige data og kasseres, når du lukker din browser.

Når du logger ind, vil vi også oprette flere cookies til at gemme dine loginoplysninger og dine valg af skærmvisning. Login cookies varer i to dage, og cookies med skærmindstillinger holder i et år. Hvis du vælger “Husk mig”, vil dit login fortsætte i to uger. Hvis du logger ud af din konto, fjernes login-cookies.

Bemærk accepterer du ikke alle cookies, vil der være dele af WordPress klubben som du ikke har adgang til.

Indhold fra andre hjemmesider

Artikler på dette websted kan indeholde indhold fra andre websteder (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indhold fra andre websteder opfører sig nøjagtigt på samme måde, som om besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder samler muligvis data om dig, bruger cookies, integrerer yderligere tredjepartssporing og overvåger din interaktion med det indlejrede indhold, herunder sporing af din interaktion med det indlejrede indhold, hvis du har en konto og er logget ind på det websted.

Brug af personoplysninger
Generelt

Alle informationer, som kan henføres til dig, er personoplysninger. Ved brug af WordPress klubben, bliver der indsamlet personoplysninger. Det kunne være, når du klikker på indhold eller hvis du tilmelder dig klubben. 

Det er typisk følgende typer af oplysninger, der bliver indsamlet fra hjemmesiden og efterfølgende behandlet: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, adresse, og e-mail. Det vil være i forbindelse med tilmelding til klubben, nyhedsbrev eller udfyldelse af en kontaktformular.

Oplysningerne bliver kun brugt som aftalt med dig og sælges ikke videre. Der bliver ikke indsamlet oplysninger, som du ikke selv har givet mig.

Sikkerhed

Jeg har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, tabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at sende et nyhedsbrev eller få adgang til medlemsklubbens platform. Herudover anvender jeg oplysningerne til at optimere mine services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og jeg sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

For brugere, der registrerer sig på denne hjemmeside, gemmer jeg også de personlige oplysninger, de leverer i deres brugerprofil. Alle brugere kan når som helst se, redigere eller slette deres personlige oplysninger (undtagen at de ikke kan ændre deres brugernavn). Webstedsadministratorer kan også se og redigere disse oplysninger.

Hvilke rettigheder har du i forhold til dine data

Hvis du har en konto på dette websted kan du anmode om at modtage en eksporteret fil med de personlige data, jeg har om dig, inklusive alle de data, du har givet mig. Du kan også anmode om, at jeg sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette inkluderer ikke data, som jeg er forpligtet til at opbevare til administrative, juridiske eller sikkerhedsmæssige formål.

Videregivelse af oplysninger

Jeg benytter en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på mine vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, med dit samtykke. Jeg anvender kun databehandlere i EU, i lande eller virksomheder, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse og som har Privacy Shield.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Hvis du ønsker det, er du altid velkommen til at kontakte mig på jette@websitterservice.dk eller tlf. 60 55 13 63 Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Ligesom du kan tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger,  jeg behandler om dig, er forkerte, har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

WebsitterService
v/ Jette Drøger
Uglemosen 9
3390 Hundested
Telefon: 60 55 13 63
E-mail: jette@websitterservice.dk

Privatlivspolitik udarbejdet efter skabelon og retningslinjer fra www.minecookies.org og WordPress.