Handels- og medlemsbetingelser

hos WP klubben - en del af WebsitterService

Generelle oplysninger

WebsitterService
Uglemosen 9, WebsitterService
3390 Hundested
CVR nr.: 39951949
Telefon: 60551363
E-mail: jette@websitterservice.dk

Generelt

Ved køb accepterer køber (herefter: ”du”) disse betingelser. Du accepterer også WebsitterService den til enhver tid gældende persondatapolitik. Ligeledes giver du dit samtykke til, at WebsitterService må sende dig servicemails og marketingmateriale, hvis formål er at orientere dig om ændringer i dit køb osv.

Personlige oplysninger

For at kunne købe produkter, skal du ved køb oplyse: navn, adresse og e-mailadresse. Er du virksomhed kan du vælge at oplyse cvrnr.
Information omkring ændringer af dit køb, fakturering og sagsbehandling vil som hovedregel blive fremsendt til den e-mailadresse, du har oplyst ved køb. Oplyser du ikke en gyldig e-mailadresse ved køb, forbeholder WebsitterService sig retten til at afvise oprettelsen af købet.

Kontaktoplysninger

WebsitterService foretager foranstaltninger, der skal sikre, at WebsitterService er ajourført med dine kontaktoplysninger, herunder din adresse og e-mailadresse.

Derudover opfordrer WebsitterService dig til at opdatere dine personlige oplysninger, hvis de ændres. Du kan opdatere dine personlige oplysninger ved at logge på og gå ind under “Min konto”. Hvis du har problemer, er du velkommen til at kontakte jette@websitterservice.dk

Priser

Hos WebsitterService tages der forbehold for eventuelle fejl i de angivne priser, ligesom ændring i fx valutakurser og moms kan påvirke priserne uden min indflydelse.

Har du købt et medlemskab og er ved indmeldelse lovet en pris, vil du fastholde denne pris, så længe at du er medlem. Melder du dig ud, og senere ind igen, vil det være den til enhver tid gældende abonnementspris du skal betale. Dvs. du kan ikke opnå en tidligere evt. billigere pris ved genindmeldelse.

Betaling

WebsitterService modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, Mastercard. Alle beløb er i danske kroner og ex moms med mindre andet er oplyst. Der tages forbehold for prisfejl.

Når du bestiller et medlemskab eller køber et kursus, får du adgang med det samme og derfor hæves beløbet i forlængelse af købet. Er du lovet en prøveperiode på et medlemskab, vil pengene først blive trukket fra din konto, når prøveperioden er udløbet.

Abonnement

Ved køb af abonnement med fortløbende betaling, hæves kontingentet en gang om måneden på den dato, som du meldte dig ind på, eller hver tredje måned på den dato som du meldte dig ind på. Alt efter om du er månedsmedlem eller kvartalsmedlem. BEMÆRK kvartalsabonnementer er KUN for virksomheder. Det er ikke tilladt at købe et kvartalsabonnement som privatperson, jf den danske lovgivning.

Abonnementet stopper først i forbindelse med udmeldelse. Der skal du aktivt ind på kursusplatformen melde dig ud. Når du har meldt dig ud, har du adgang til kursusplatformen frem til den dag, næste betaling skulle have foregået.

Du kan melde dig ud, når som helst på en måned. Se også afsnittet om tilbagebetaling. 

Adgang for flere personer

Dit køb er personligt, og det må ikke benyttes af andre end dig. Ønsker I at få adgang til flere brugere på samme konto, kan I kontakte jette@websitterservice.dk

Fortrydelsesret

Du har mulighed for 7 dages fortrydelsesret/prøveperiode fra indmeldelse ved køb af abonnement. Log ind på platformen og meld dig ud, hvis du har fortrudt. Opsiger du ikke medlemskabet inden prøveperioden udløber, vil du automatisk blive trukket for første måneds medlemskab.

Tilbagebetaling

Der det ikke muligt at få tilbagebetalt et abonnement delvist. I fortrydelsesperioden bliver der ikke opkrævet betaling. Se ovenfor vedr. fortrydelsesret.

Ophavsret

Alt undervisningsmateriale, hvad enten det drejer sig om køb af enkeltkurser eller materiale til medlemmer hos WP klubben, er beskyttet af loven om ophavsret. Du har derfor ikke ret til at kopiere kursusmateriale, slides, arbejdsark, videoer, bøger, lydfiler eller e-bøger.

Adgang til hjælp og support

Du kan få hjælp i den lukkede Facebookgruppe mandag – fredag indenfor almindelig arbejdstid. 

I forbindelse med ferier og helligdage kan der være undtagelser. De vil blive oplyst til medlemmerne i det ugentlige nyhedsbrev.

Klubben tilbyder også hjælp i forbindelse med liveaktiviteter fx chat, WP fokus – arbejd med din hjemmeside og særlige spørgetimer.

Du har mulighed for at tilkøbe individuel hjælp til særlig medlemspris, 11 kr pr minut. Hvis det kræver, at jeg skal logge ind på din hjemmeside for at kunne hjælpe dig, bliver det betragtet som individuel hjælp.

Bemærk

Individuel hjælp fx via mail eller messenger koster 11 kr pr minut. Undtagelsesvis kan du blive tilbudt hjælp som en særlig service på højst 1 time.

Klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.
Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse min e-mailadresse: jette@websitterservice.dk