Lær hvordan du arbejder med en troværdig afløser for
WordPress klassiske editor

Kom i gang med Elementor

Dette minikursus er til dig, der har hentet Elementor og er gået i stå, da du er usikker på, hvordan du arbejder med den. Eller du er helt ny i WordPress verdenen og skal til at finde ud af, hvilken sidebygger du skal bruge. Eller du har arbejdet en smule med Elementor og søger viden, om du gør det rigtige.

I løbet af ca. 40 minutter, kan du kigge mig over skulderen, når jeg viser hvordan du arbejder med sidebyggeren Elementor. 

Hvis teknikken gør dig utryg, så vil du på dette kursus opdage, at hvis du følger vejledningerne trin for trin, så kan du sagtens designe og bygge din egen hjemmeside uden at skrive en eneste kode.

Efter kurset ved du hvad Elementor er og kender nogle af de fordele der er ved netop den sidebygger. Du har lært, hvordan du arbejder med Elementor og kan både benytte basisfunktionerne og nogle lidt mere avancerede funktioner.

Dette bliver gennemgået

Ja, jeg vil gerne købe minikurset
Kom i gang med Elementor
200 kr + moms

Det får du

Det siger tidligere deltagere fra andre kurser

Ja, jeg vil gerne købe minikurset
Kom i gang med Elementor
200 kr + moms

Hvem er bag?

Din underviser er mig,  Jette Drøger. Jeg er indehaver af WebsitterService og WordPress klubben. Hjemmesider har i mange år været en del af mit arbejdsliv og det har givet mig over 20 års erfaring med hjemmesider, heraf de knapt 10 med WordPress.

I den periode har jeg også har undervist andre i brugen af WordPress.

Siden sommeren 2019 har jeg været certificeret i Emotionelle kundetyper®. Det viden jeg har lært her, er en brugsanvisning på, hvordan man skal kommunikere til forskellige kundetyper/målgrupper.

Ofte stillede spørgsmål

Når du skal bygge sider på din hjemmeside, kan du enten bruge den indbyggede editor Gutenberg/blok-editoren eller vælge en såkaldt sidebygger/ pagebuilder.

En sidebygger har flere muligheder for at lave flotte og langtidsholdbare hjemmesider. Elementor er lige nu en af de mest brugte sidebygger i verden med over 5 millioner aktive installationer. Det betyder, at den er grundigt testet, af helt almindelige hjemmesidebrugere. 

Når du har købt kurset, så har du adgang med det samme og kan se kurset lige så mange gange som du har behov for.

Du lærer hvilke grundelementer Elementor består af og hvordan du kan bruge dem til at bygge en hjemmeside. 

Hvis du har brug for viden om selve WordPress, kan Introduktion til WordPress  anbefales. Det koster en e-mailadresse at hente.

Nej, det behøver du ikke.

Minikurset viser, hvordan du kan arbejde med sidebyggeren Elementor. Har du ikke en hjemmeside endnu, så brug minikurset som inspiration inden du vælger, hvilken sidebygger du vil bruge.

Nej, det vil jeg ikke anbefale. Det sikreste er, at du ser minikurset, og så bagefter går i gang med din egen hjemmeside. 

Du kan se kurset lige så mange gange du har brug for

Ja. Minikurset er tilrettelagt således at den også er for dig, der enten slet ikke har en hjemmeside endnu og dig, der er nybegynder.

Lige så længe du ønsker. Bemærk; kurset kan ikke downloades.

15 minutters hjælp som er fulgt med som bonus ved køb senest 31. august 2021, skal være brugt senest 31. december 2021

Du skriver til jette@websitterservice.dk for at aftale et tidspunkt.

Ja, jeg vil gerne lære Elementor at kende
200 kr + moms